Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal zoekt vrijwilligers

Heeft u wat uurtjes over en zin in om vrijwilligerswerk te gaan doen? Misschien is de heemkundevereniging iets voor u. Voelt u zich aangesproken dan ontvangen wij u graag een keer in onze verenigingsruimte op maandagavond. Kom dan gewoon eens kijken: iedereen is welkom en u hoeft echt geen lid te zijn. In een gezellige omgeving kunt u onder het genot van een kop koffie of thee dan met een van de aanwezige (bestuurs)leden eens kijken wat de vereniging zoal allemaal doet.

En als u vrijwilligerswerk zou willen doen en er is een klus die uw belangstelling heeft dan zou dat toch het proberen waard zijn, nietwaar?

Bij alles wat nu aan mogelijke activiteiten volgt krijgt u een goede begeleiding. We zoeken mensen die met apparatuur van de vereniging willen digitaliseren. Dit is vooral het scannen van papierwerk. Verder dienen een aantal boeken dringend te worden ingevoerd in onze bibliotheek. Geen moeilijke klus, maar op dit moment hebben we er helaas nog niemand voor. Dit werk kun je ook vanuit thuis doen. We hangen de vlag uit als iemand onze vereniging op digitale media wil helpen presenteren. En als iemand graag 4 keer per jaar mee wil meedenken welke publicaties in ons verenigingsblad kunnen worden opgenomen dan zou dat te gek zijn. Daarnaast hebben we ook heel ander werk in de aanbieding zoals bijvoorbeeld de secretaris ondersteunen met  af en toe een verslag maken van een bijeenkomst. En zo zijn er nog veel meer werkzaamheden.

Kortom, bent u nieuwsgierig, hebt u zin en tijd, kom dan op een maandagavond eens vrijblijvend langs tussen 20.00 uur en 22.00 uur in onze verenigingsruimte. Die is in het parochielokaal, Pastoor Vranckenlaan 6, direct achter de Lambertuskerk in Reuver.

Het bestuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Peter Bors

 

Hoofdsponsor

Begunstigers

Technologiesponsor