Uitgaven van de heemkundevereniging Maas- en Swalmdal

Elk jaar geeft Maas- en Swalmdal een jaarboek uit met een groot aantal artikelen en foto's over deze streek. Dit jaarboek verheugt zich in een grote belangstelling binnen en ver buiten onze provincie. Talrijke particulieren, maar ook instellingen zoals universiteitsbibliotheken zijn hierop geabonneerd. Leden ontvangen het boek vanzelfsprekend gratis.

Daarnaast verschijnt voor de leden viermaal per jaar het verenigingsblad "Biejeingezeumerd", dat samen met onze Swalmer zustervereniging Milieu- en Heemkundevereniging Swalmen wordt uitgegeven. Behalve verenigingsnieuws bevat het telkens enkele artikelen over divere onderwerpen. Het is bovendien rijkelijk voorzien van (historische) foto's.

Voor belangstellenden (ook niet-leden) is het mogelijk om onze digitale nieuwsbrief "De kleine zeumer" toegestuurd te krijgen. Het verschijnt onregelmatig en bevat nieuwsberichten over aankomende activteiten. Wilt u in het vervolg De kleine zeumer ontvangen? Geef dan uw naam en email adres door via twanernst@ziggo.nl met als onderwerp: aanmelding nieuwsbrief.

 

Begunstigers

Technologiesponsor