Koninklijke onderscheiding voor bestuurslid Peter Bors

Tijdens de afgelopen ledenvergadering van de heemkundevereniging op dinsdag 29 maart trad Peter Bors als bestuurslid af. Peter maakte al sinds 2004 deel uit van het bestuur en is ook al jarenlang actief als redactielid voorhet jaarboek. Zijn afscheid ging niet ongemerkt voorbij. Tot zijn eigen verrassing werd hij na zijn aftreden door burgemeester Vostermans benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Behalve voor zijn jarenlange inzet voor de Heemkundevereniging kreeg hij de onderscheiding tevens voor het feit dat hij al 33 jaar lang bestuurlijke en organisatorische taken uitvoert voor Kunstkring Artimosa en hij actief is voor Stichting Kernoverleg en haar Toekomst.

Na de toekenning van de koninklijke onderscheiding ontving hij uit handen van de voorzitter enkele attenties, terwijl zijn vrouw een bos bloemen kreeg aangereikt. Oud voorzitter Henri Smeets nam daarna het woord om Peter te bedanken voor zijn betrokkenheid bij onze vereniging, waarbij een aantal typische acties van Peter als voorbeeld werden aangehaald voor zijn tomeloze inzet.

Peter: namens het bestuur van harte bedankt!

 

 

Begunstigers

Technologiesponsor