Nieuw jaarboek 2018 verschenen

Jaarboek 37 (2018) is gepresenteerd

Het nieuwe jaarboek is op vrijdagavond 23 november in een zeer goed gevulde Paerssjtal in Offenbeek gepresenteerd. Het eerste exemplaar is postuum overhandigd aan Frans Killaars. Hij was de legendarische trainer van de jeugd van V.V. Reuver. Kort voor zijn overlijden ontving hij uit handen van de Beeselse burgemeester een koninklijke onderscheiding. Het eerste exemplaar werd namens Frans in ontvangst genomen door Mart Lenssen die een artikel in het jaarboek verzorgde, Chrit Verstappen en medespeler Geert Neunen.
In 1981, een jaar na de oprichting van de heemkundevereniging, is de vereniging begonnen met het uitgeven van een jaarboek. Het doorsnee jaarboek bestaat uit zo'n 144 pagina's tekst en circa 80 (historische) foto's. De eerste jaargangen waren nog in zwart-wit uitgevoerd, maar de meest recente jaargangen zijn volledig in kleur uitgevoerd.

Het boek is verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen in een aantal lokale winkels. Wilt u het boek niet missen en in het vervolg tegen een gunstige voorverkoopprijs verwerven? Dat kan, als u zich als abonnee opgeeft. Daarvoor kunt u zich wenden tot Hennie Geurts-Willemsen, Nieuwstraat 2, 5954 CK Beesel, tel. 06-29271355, email: hennieenjan@home.nl. Uiteraard is het nog mogelijk oudere exemplaren te bestellen. Van jaarboek 1, 2 en 3 (1981-1983) zijn geen exemplaren meer voorradig. Wilt u deze toch in bezit krijgen dan kunt u als lid een oproep plaatsen in ons verenigingsblad. Voor het compleet maken van de serie kunt u gebruik maken van het bestelformulier elders op deze website.

 

Hoofdsponsor

Begunstigers

Technologiesponsor