Nieuw mailadres voor jaarboekredactie en inzet Facebook pagina

Drie maanden geleden werd jaarboek 43 uitgereikt en inmiddels wordt alweer gewerkt aan de volgende uitgave die in november 2024 zal verschijnen. Eindredacteur Peter Bors, jarenlang samen met de andere redactieleden en alle auteurs verantwoordelijk voor vele fraaie boeken, heeft bij de laatste uitreiking de redactie-pen overgedragen aan Loe Giesen. De redactie is in de nieuwe samenstelling al bezig met voorbereidingen voor de volgende editie.

Ieder jaar is het een uitdaging om de lezers te verrassen met een evenwichtige inhoud, verdeeld over de verschillende dorpen, disciplines en interesses. De jaarboekredactie koestert de bestaande auteurs, maar is daarnaast ook steeds op zoek naar nieuwe schrijvers.
Artikelen voor het jaarboek kunnen vanaf nu laagdrempelig worden ingediend via het nieuwe mailadres jaarboekredactie@maas-enswalmdal.nl. Het postbusadres van de vereniging, genoemd in eerdere jaarboeken, is vervallen.

Het schrijven van een artikel is niet voor iedereen weggelegd, daarom wil de redactie daar graag meer ondersteuning bij bieden. Binnenkort zal de Facebook pagina van onze vereniging daarvoor worden ingezet om zo meer interactie tussen leden onderling mogelijk te maken en ook het contact met de redactie eenvoudiger te maken. Via deze pagina hoopt de redactie ook van de leden te horen of er onderwerpen zijn waarover men graag een artikel wil lezen. Natuurlijk leent de Facebook pagina zich daarnaast ook voor het stellen en beantwoorden van vragen door leden die bezig zijn met bijvoorbeeld historisch of genealogisch onderzoek. Omdat niet iedereen Facebook gebruikt, zal de nieuwsbrief worden gebruikt voor de gebruikelijke mededelingen.

 

Begunstigers

Technologiesponsor