Sponsors en leden bedankt

In de afgelopen maanden mochten wij van diverse instellingen en particulieren financiële bijdragen in ontvangst nemen. Onder andere via de Rabobank ClubSupport actie, waarbij we zowel van de Rabobank Roermond-Echt als van de Rabobank Venlo e.o., een geldbedrag toegewezen kregen. Hierbij moeten we zeker ook de Rabobank-leden bedanken die in het kader van deze actie op ons gestemd hebben.
Daarnaast mochten we ook een sponsorbijdrage ontvangen via de actie van Plus Savelkoul Reuver en de Dagwinkel in Beesel. Ook die sponsoring zou niet mogelijk zijn geweest zonder de medewerking van leden of derden die daarbij sponsorpunten voor onze vereniging spaarden. Onverwacht ontvingen we ook een geldelijke donatie van de op te heffen Vrouwenvereniging De Overstap uit Reuver. Hartelijk dank voor deze geste! Tenslotte kregen we ook nog uit particuliere handen een donatie voor onze vereniging.

De ontvangen bedragen zullen we uiteraard aanwenden voor activiteiten of werkzaamheden die ten goede komen aan de heemkundige belangen in ons werkgebied.

 

 

Hoofdsponsor

Begunstigers

Technologiesponsor