Rondleidingen in Reuver

Gidsen uit Reuver bieden u de keuzemogelijkheid om ergens in de beide kerkdorpen uitgebreid te gaan wandelen. Zo voert een dorpswandeling in Reuver de deelnemers langs bekende en juist ook onbekende punten waar de geschiedenis van het dorp werd geschreven. Bij een wandeling door beschermd dorpsgezicht Ronckenstein ligt de nadruk vooral op het ontstaan en de ontwikkeling van dit rustieke gehucht. Voor een rondgang door de buurtschap Leeuwen kan tevens worden gekozen voor bungalowpark De Lommerbergen als vertrekpunt. Inmiddels heeft de werkgroep ook rondleidingen verzorgd voor statushouders die hun nieuwe woonomgeving beter willen leren kennen.

Wandelen op maat
De dorpsgidsen van Reuver verzorgen jaarlijks diverse ‘standaard’ wandelingen die via de plaatselijke media worden aangekondigd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een wandeling ‘op maat’ te laten verzorgen. Samen met een van onze gidsen geeft u zo een bijzondere invulling aan bijvoorbeeld een familiedag of bijeenkomst.

Deelname aan de reguliere wandelingen kost € 2,50 per persoon. Bij maatwerk vragen we € 40 voor een groep tot maximaal 20 personen. Meer informatie en reserveringen kan via contactpersoon Jan Moors: dorpsgidsenreuver@maas-enswalmdal.nl, tel 077-4743308.

 

Begunstigers

Technologiesponsor